Teken- en schilderlessen

smileyAl sinds het verlaten van de Kunstacademie heb ik steeds met veel plezier cursussen en workshops gegeven in eigen atelier. Wat is er immers leuker voor studenten en leerlingen dan om in de sfeer van ‘n echte kunstenaarsstudio ook met je eigen creatieve proces bezig te kunnen zijn?! Dat kan tekenen of schilderen zijn, maar ook aquarelleren of werken aan een (spek)steen of boetseren in was of klei.

Op donderdagavond is er ‘Open Atelier‘: ieder komt met zijn eigen werk en er vindt uitwisseling plaats. Ik begeleid deze avond, op verzoek individueel of in een groepsproces, en ondertussen coach ik iedereen bij diens eigen beeldend werkproces.
Ook is er de ‘Kunstclub‘: dat zijn bijeenkomsten waarin deelnemers om beurten zelf een lezing verzorgen over hun favoriete kunstenaar of beeldende uiting. Dit gebeurt het liefst verrijkt met een Power Point Presentatie of ander visueel materiaal En bij voldoende animo nodigen we soms ook een gastdocent of gastspreker uit. Als het maar bruist!

Bij voldoende aanmeldingen beginnen we weer met een Modeltekenclubje. Dit is voor mede-kunstenaars. We delen de kosten van het huren van een professioneel model. We werken in overleg, maar ik bepaal met mijn ontwikkelde visie vorm & inhoud van onze aanpak. Iedere professionele Beeldend Kunstenaar is in principe welkom deel te nemen, al vind er wel een soort ballotage plaats. We moeten elkaar iets te bieden hebben. Kunst als Levens-Kwaliteitsbevordering ;-D

Als je je wilt aanmelden voor een cursus, workshop of nadere kennismaking, klik dan hier om een bericht te sturen. Je kunt dan ook vertellen waar je mee bezig bent en wat je denkt nodig te hebben aan les en/of coaching. Ik reageer dan zo spoedig mogelijk.  In alle gevallen ben je van harte welkom om te komen proeven aan de sfeer en het niveau.