Vioolles

Vioolles

Heeft u of heeft uw kind ook zin in muziek maken?
Gewoon doen!
Moet je ook nog noten leren lezen? Begin dan met AMV.
Kan je dat al maar wil je nu graag (beter) viool leren spelen?
Zoek je een docent in de buurt van Veendam? 

Er is een schat aan muziek: er zijn concertstukken voor absolute beginners en nog meer voor ver-gevorderden. Een viool kan je trouwens kopen, maar ook huren – ik help je graag met het zoeken van een voor jou geschikt instrument. De lesmethode stem ik af op jou – alles wat jou verder brengt om met plezier de techniek te leren en vooral plezier te hebben in de muziek en in je spel.

In een proefles wil ik graag zien en horen wat je al kan. Dan kunnen we ook de aanpak bespreken en wanneer je les kan/wil hebben. Ook volwassenen, die misschien het vioolspelen lang geleden achter zich hebben gelaten, stimuleer ik graag met weer fijn samenspelen.
Voorwaarde voor het willen gaan muziek maken is dat u of uw kind een goede studeerplek heeft om het instrument naar hartelust te kunnen bespelen, zonder dat er een gevoel van (geluids-) hinder aan te pas komt.

Wil je je aanmelden voor een proefles of wil je graag gewoon meteen beginnen? Stuur me dan een berichtje. Als er nog plek is kunnen we een afspraak maken.

  • Stel jezelf voor met een fotootje, je leeftijd en je kennis van de muziek of je instrument en van het muziek-maken tot nu toe (of in het verleden).
  • Vergeet niet ook een telefoonnummer te vermelden, zodat ik je kan bellen om te overleggen wanneer ik je kan inroosteren.
  • Wil uw kind graag eerst een keer ‘n vriendje of vriendinnetje meenemen, of een ouder/verzorger? Dat kan, maar laat dat dan wel even van tevoren weten.